Nieuwe training Instagram met aandacht voor Stories en Strategie

aankondiging training instagram 19 maart 2020

Na succesvolle eerdere edities is er op dinsdag 16 juni 2020 weer een nieuwe training Instagram van team Bladendokter. Uiteraard is de training helemaal aangepast volgens de laatste ontwikkelingen zodat jij helemaal op de hoogte bent en aan de slag kunt. Je kunt de training digitaal volgen vanuit huis of kantoor.

In de training is er aandacht voor zowel de strategie als de uitvoering. Ook is er aandacht voor Stories, tips voor wat jij met jouw profiel kunt doen en hoe slim omgaan met volgers kan zorgen voor een betere engagement rate.

Stories strategy first

Waar updates in de tijdlijn weinig bereik en daardoor ook weinig likes en reacties krijgen, barsten Stories van de onbegrensde mogelijkheden om interactie aan te gaan met jouw ‘kijkers’. Het maken van content voor Stories is dus vele malen belangrijker dan content voor jouw feed. In de training leggen we uit hoe je dit het makkelijkst toe kan passen voor jouw merk. Lees meer over waarom Stories meer aandacht verdienen dan jouw feed →

Nieuwe homepage

Jouw profiel wordt eigenlijk jouw homepage binnen Instagram en die mag je dan ook net zo behandelen als jouw site. Er hoeven dus niet regelmatig dingen gewijzigd te worden, als er maar wel te vinden is wie jij bent en waar jij voor staat.

Omgaan met volgers

Verwijderen van volgers en ontvolgen is met het huidige algoritme steeds belangrijker, want het draait niet om aantallen volgers, maar om de betrokkenheid en het bereik wat jij met jouw account hebt. In de training geven we tips om hier slim mee om te gaan, zodat de engagement rate omhoog kan gaan.

In de training is er ook aandacht voor het groeien op verschillende gebieden. Zo geven we tips voor groeien in engagement, bereik en volgers.  De training vindt plaats op 16 juni 2020 van 10 uur tot 13 uur, en vindt helemaal digitaal plats via Zoom. Deelnemers krijgen na aanmelding een uitnodiging om mee te doen aan de training.

Wil jij ook goed aan de slag met Instagram voor jouw (media)merk? Bekijk meer informatie op de trainingspagina of meld je vandaag nog aan →

Instagram training voor media en merken van Bladendokter