Training: LinkedIn voor redacties

LinkedIn training van Bladendokter

Datum: 28-9-21 | LinkedIn heeft heel veel nieuwe toepassingen gelanceerd, de afgelopen maanden. Het platform transformeert langzaam van digitale Rolodex naar volwaardig social platform vol relevante content en tools voor engagement. LinkedIn biedt redacties, uitgevers en bedrijven die actief zijn met content marketing steeds meer kanssen; meer bereik, betere engagement en employee advocacy.

Waarom een LinkedIn training?

Veel (media)merken zien traffic uit LinkedIn groeien. Zeker nu organisch bereik op andere platformen, zoals Facebook, steeds verder daalt. LinkedIn is een goede plek voor een (media)merk om zich inhoudelijk te manifesteren, om bereik te genereren en engagement te hebben met de achterban. Niet alleen voor het merk zelf, maar ook voor medewerkers, die als ‘brand ambassadors‘ een rol kunnen hebben in het vergroten van bereik en engagement. Ook het fenomeen employee advocacy krijgt aandacht in deze LinkedIn Training, dat gaat over het feit dat medewerkers als kanaal kunnen worden ingezet om de slagkracht van een organisatie op social media te vergroten.

Nieuwe features

LinkedIn heeft de afgelopen jaren een metamorphose ondergaan. Er zijn ontzettend veel features bijgekomen die redacties van media en in content marketing kunnen gebruiken. Bij de digitale training van Bladendokter, leer je in 4 uur het platform goed kennen en leer je er meer uit te halen voor jouw (media)merk. De training biedt veel handreikingen die direct ingezet kunnen worden in de dagelijkse praktijk.

Voor wie

Uitgevers, redacteuren, communicatiemedewerkers, online marketeers, content marketeers en HR-professionals kunnen zich inschrijven door hieronder het aanmeldformulier in te vullen.

Inhoud van de training

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Nieuwe features voor Profiel en Pagina
  • Kansen voor merken via Pagina’s
  • Content optimaliseren
  • Het belang van hashtags
  • Sturen op meer Engagement
  • Employee Advocacy (medewerkers als kanaal)
  • Tools voor planning en samenwerking

Nodig voor de LinkedIn Training

Voor het volgen van de digitale training is een computer nodig. De training is digitaal en is te volgen via Zoom, Teams of Meet. Zorg ook dat je tijdens de training bij een LinkedIn account kan. De training duurt 4 uur en vindt plaats op 28 september 2021.

  • Kosten: De prijs bedraagt €225,- exclusief BTW. Deelnemers krijgen achteraf een hand-out met de belangrijkste gegevens.

Inschrijven voor incompany LinkedIn Training